East57’s Coffee Corner is de perfecte plek binnen East57 voor jouw favoriete koffie, thee of cacao drank. Een heerlijke plek om te werken, af te spreken, bij te kletsen of simpelweg te genieten van de koffie van onze lokale koffie branderij.

De Coffee Corner van East57 is gemakkelijk bereikbaar via de lobby. Deze Corner houdt ons allemaal gehydrateerd met cafeïne door zorgvuldig geproduceerde en geroosterde koffie bonen geleverd door onze goede vrienden van de Coffee Company.
Voor al onze gasten van het hotel, onze buren en alle koffie liefhebbers van over de hele wereld, is East57 dé plek om achterover te leunen, te ontspannen en wakker te worden met een heerlijke espresso of zelfs een coffee-to-go voor als je haast hebt!

De Coffee Corner serveert de keuze uit 2 blends voor espresso gebaseerde koffies zoals café latte, cappuccino, flat white en americano. Naast deze blends bieden wij ook nog 4 verschillende ‘single origins’ voor onze Aeropress, Chemex, V60, Cold Drip en Cezve. Al deze heerlijke koffies worden bereid door onze uitstekend getrainde en SCAE gecertificeerde baristas.

Als je in een goede stemming bent voor een Irish Coffee of juist een Iced Latte; wij hebben het allemaal! Ook thee en cacao cocktails zijn perfect voor nieuwe inspiraties en verfrissing. Voor de echte chocolade fans hebben we een brede selectie van Tony Chocolonely’s. Maar de echte chocolade verslaafde moet onze huisgemaakt warme chocolademelk proberen met de keuze uit 4 verschillende single origins.

En pas op voor de heerlijke, verse, zelfgemaakte zoete taarten, muffins en cakes die te zien zijn op de toonbank bij de balie … Ze zijn gevaarlijk lekker voor de zoetekauwen onder ons. Zo fantastisch als Amsterdam is, we weten dat dagen lang, druk en chaotisch kunnen zijn. Gelukkig is de Coffee Corner geopend van 07:00 tot 23:00 geopend, elke dag! Dus geen stress want het leven is te kort om slechte koffie te drinken!

Bekijk-menu